Juan Muñiz es reivindica i apareix el jove Dani Ojeda

29166699810_0393ae10c5_k

PUBLICITAT

Sense temps per descansar, el Nàstic prepara ja l’enfrontament d’aquest dimecres a partir de les 19 de la tarda al Nou Estadi contra el Numància. Després de l’exigent test de lliga contra el Llevant, ex equip de Primera Divisió, els granes encaren ara un partit de Copa del Rei contra el conjunt sorià, abans del pròxim enfrontament de lliga el diumenge al complicat camp de l’Alcorcón, on el conjunt de Vicente Moreno va aconseguir un empat la temporada passada.

Pel partit d’aquest dimecres contra el Numància, el Nàstic seguirà en quadre i amb les mateixes baixes que en el partit davant el Llevant. Uche, Lobato, Tejera i Stephan Emana continuen treballant al marge i amb la mirada posada en l’Alcorcón, on s’espera que sí que hi puguin ser. Álex López no ha entrenat aquest dilluns a causa d’unes molèsties a l’abductor, que el poden mantenir apartat durant una setmana, i Giner en canvi, sí que s’ha exercitat amb normalitat tot i ser substituït per prudència a la segona meitat de l’enfrontament.

A banda de les lesions, el que es va reivindicar aquest diumenge és Muñiz, amb un gran gol que va donar l’empat als granes en els últims minuts. Sobre el gol i les seves sensacions n’ha parlat l’asturià. Juan Muñiz també ha parlat de la possible sortida del Nàstic que va estar a punt de protagonitzar el jugador. L’asturià ha confirmat que tot i que va existir la possibilitat, ja està completament oblidat.

L’asturià creu que el Nàstic ha de millorar en les primeres parts i proposar més joc del que de moment ha demostrat. Un dels altres noms propis de la jornada d’aquest diumenge davant el Llevant ha estat Dani Ojeda, un jugador que va sorprendre a tothom entrant en la convocatòria de Vicente Moreno. Ojeda milita a la Pobla, al filial grana, i ha arribat aquest estiu procedent del Telde. Ens n’ha explicat més detalls el periodista i cap de premsa del conjunt pobletà, Helder Moya.

PUBLICITAT