Nano Rivas: “Ens penalitzen les primeres parts, volem millorar-ho”

PUBLICITAT

Últim entrenament de la setmana pel Nàstic a Tarragona, abans de posar rumb aquest divendres cap a Tenerife, on l’equip realitzarà una concentració més llarga del normal per ambientar-se a les temperatures i els horaris de les illes.

Els de Nano Rivas completaran dues sessions més abans del partit de diumenge al Heliodoro Rodríguez López. El tècnic de Ciudad Real ha comparegut aquest divendres en roda de premsa per parlar del xoc i ha assegurat que una de les signatures pendents de l’equip és millorar les primeres parts.

Nano Rivas també ha destacat que l’equip no s’ha focalitzat en la permanència que es podria aconseguir aquesta jornada si el Nàstic guanya i els seus rivals no ho fan, sinó que estan més centrats en el mètode i en el partit. El Tenerife serà un rival dur de batre, només ha perdut un partit a casa, i tot i que el pes del partit i la pressió serà per ells, Nano creu que el Nàstic s’ha de centrar en ell mateix.

Pel partit, l’única baixa destacada serà la d’Achille Emana, que continua recuperant-se de la seva lesió al turmell. Luismi sí que arribarà com ja vam avançar en l’entrevista d’aquest dimecres a rctgn.cat.

PUBLICITAT