El Nàstic assenta les bases de cara a la pròxima temporada 2016/17

8f916f93-e6e1-4ddd-bc66-a70f0fa3eba3

PUBLICITAT

Vicente Moreno ha oficialitzat la seva renovació amb el Nàstic de Tarragona per dues temporades més. El tècnic valencià ha apostat per donar continuïtat a un projecte iniciat ara fa tres temporades, quan va agafar les regnes del conjunt tarragoní. Des de llavors, la feina de Vicente Moreno ha estat impecable, tres anys al conjunt grana i tres playoff són el currículum d’un entrenador que vol seguir fent història a Tarragona.


El mateix Vicente Moreno ha parlat dels objectius de l’equip la pròxima temporada, assegurant que cal continuar tenint els peus a terra. L’arribada i la sortida de jugadors tornarà a centrar l’atenció de l’estiu a Can Nàstic. Sobre aquests dubtes ha parlat Vicente Moreno, afirmant que malgrat que hi hagi moviments l’equip mantindrà la filosofia de la continuïtat.

Altres canvis que afectaran l’equip seran la configuració del cos tècnic, on Vicente Moreno ha assegurat que Nano Rivas no continuarà sent el segon entrenador del Nàstic. A la vegada, Xisco Muñoz, fins ara a la plantilla, s’incorporarà com un més d’aquest staff, tot i que de moment, no s’ha detallat la seva funció.

Pel que fa als moviments dels jugadors de la plantilla, de moment l’oficina d’Emilio Viqueira treu fum i ja ha anunciat les renovacions de Mossa, Reina, Xavi Molina i Tejera, que seguiran vinculats amb l’entitat grana fins al 2018. Alguns dels dubtes encara a l’aire seran les continuïtats d’Emana, Madinda i Naranjo. Emilio Viqueira ha avançat que les negociacions pel camerunès i el gabonès seran complicades, un per la desproporció econòmica i l’altre perquè es propietat del Celta. Un altre de les incògnites serà el golejador Naranjo, un dels jugadors amb més novies de la plantilla.

Els jugadors del Nàstic tornaran als entrenaments després de les vacances el pròxim 11 de juliol.

PUBLICITAT