El Nàstic podria tancar aquesta setmana el fitxatge d’un migcampista

TEJERA

PUBLICITAT

La imatge que va deixar el Nàstic aquest diumenge davant el Lugo no va ser la millor ni la desitjada per Vicente Moreno, sobretot a la primera part, on l’equip va fer aigües per tots costats. Segons ha pogut saber Ràdio Ciutat de Tarragona, el club podria tancar la incorporació d’un migcampista aquesta mateixa setmana, fet que ja s’havia plantejat després de la marxa d’Aburjania al Sevilla i que s’hauria accelerat després del partit davant del Lugo.

Descontent amb la idea de joc inicial i amb una peça com Zahbio com a migcentre defensiu que no va funcionar, el tècnic valencià va provar amb Cristian Lobato per donar més empenta ofensiva a l’equip, tot i això el canvi va esdevenir estèril, així ho va explicar el mateix Vicente Moreno després del partit. L’espessor mostrada també per Tejera en molts moments del partit, on el barceloní va perdre més d’una pilota i on Madinda no va poder carregar amb tota la responsabilitat en un mig del camp que no va realitzar la funció de connector amb l’atac grana, hauria posat sobre la taula la necessitat de millorar aquesta zona del camp.

Tot i una mala imatge mostrada en el primer tram del partit, Vicente Moreno no marxava descontent del partit, on l’equip va saber reaccionar i sobreposar-se tot i el resultat. Un dels protagonistes que va reivindicar-se davant l’afició va ser Àlex López, molt qüestionat, però que va participar provocant el penal del primer gol i sent autor del segon. Així explicava què és el que demana a l’afició.

Més enllà del partit, el que ha deixat la jornada a banda d’un partit que encara s’ha de disputar, el Saragossa – UCAM Múrcia, és la igualtat de la categoria, on s’han donat 5 empats i 5 victòries per la diferencia mínima d’un gol. Estadístiques a part, el Nàstic s’ha exercitat aquest dilluns per preparar ja l’enfrontament del pròxim diumenge contra el Huesca a domicili.

Foto: LFP

PUBLICITAT