Nàstic-Reus, diumenge 15 (12h.) i les entrades visitants a 20 euros

16055104182_9e1f406347_z

PUBLICITAT

Tot i que encara s’ha de jugar dissabte al camp de l’Olot ja es comencen a conèixer alguns detalls del derbi Nàstic-Reus de la jornada 29 de lliga. El partit serà diumenge 15 de març a les 12h. Serà l’últim partit que es jugarà en horari matinal i les entrades pels seguidors visitants costaran 20 euros.

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, ha estat protagonista del Partit de Tornada a la Sala El Cau i ha assegurat que els seguidors del Reus tindran el mateix tracte en el preu de l’entrada que van tenir els seguidors del Nàstic a la primera volta en el camp roig-i-negre.


Andreu també ha anunciat que mantindran la promoció de dues entrades a cinc euros cadascuna pels socis del Nàstic, però el president del Nàstic espera que la gent es faci abonada del club.


Andreu ha repassat altres qüestions de l’actualitat del club i ha confessat que creu la promoció està més o menys assegurada si no hi ha un daltabaix històric. L’equip li transmet molt bones sensacions.

 

L’entrevista sencera al president del Nàstic, Josep Maria Andreu, la podeu escoltar al programa Partit de Tornada de Ràdio Ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT