Només dues baixes per rebre l’Espanyol B

16909849656_4c211ecaa5_z

PUBLICITAT

L’entrenador del Nàstic, Vicente Moreno, recupera poc a poc la normalitat pel que fa a les baixes. Per rebre diumenge a l’Espanyol B al Nou Estadi només faltaran dos lesionats (Valentín i Giner), perquè Luismi ja està recuperat i a disposició del tècnic, Rayco ha superat els seus problemes i no hi ha cap baixa per sanció.

La recuperació de Luismi i Rayco pot fer variar l’atac grana on la jornada passada van ser titulars a Cornellà Lago Junior, Xisco i Cristóbal. El primer sembla tenir el lloc assegurat després del bon partit fet, mentre els altres dos llocs a les mitges puntes tenen fins a quatre opcions. Cristóbal porta quatre partits titular i encadena vuit partits seguits jugant. Reconeix que l’únic que pot fer és treballar com el que més per mantenir el lloc a l’onze titular.


Rayco va ser un dels jugadors que aquesta setmana va estar al camp del Bonavista en la campanya Junts Comarca que pretén apropar el Nàstic arreu del territori. Van visitar el futbol base del Racing de Bonavista en una experiència que el canari creu que és molt important.

 

Rayco, nascut a Las Palmas, va començar a jugar a futbol precisament a un barri i la visita a Bonavista el va transportar a quan era petit.

 

El Racing Bonavista serà protagonista diumenge al Nou Estadi amb la presentació dels seus equips de futbol en la mitja part del partit contra l’Espanyol B. Vicente Rubio, vicepresident del Racing, remarca també la importància d’aquesta iniciativa que impulsa el Nàstic.

 

El Racing de Bonavista serà protagonista diumenge al Nou Estadi i és protagonista també a Ràdio Ciutat de Tarragona al programa Futbol Tarragona on repassem la prèvia i el post partit de tots els equips de la ciutat des de Primera Catalana a Quarta Catalana.

PUBLICITAT