Només un rival pel campionat

Sin título

PUBLICITAT

Un cop assolit el primer objectiu de la temporada (la classificació per la promoció d’ascens), el Nàstic ja s’ha marcat el següent pas: aconseguir el campionat de lliga. No hi ha pressa, però tampoc es vol deixar per última hora. La premissa és mantenir el ritme actual i deixar que els resultats donin el primer lloc matemàticament.

El Nàstic ha de jugar al camp de l’Eldenc, rebrà a casa a l’Huracan, viatjarà a Xàtiva per visitar l’Olimpic, rebrà al Nou Estadi l’Elx Il•licità i tancarà la lliga al camp del Vila-real B.

L’Huracan rep a casa l’Elx Il•licità, visita Tarragona, rep el Sant Andreu, Va a Hospitalet i tanca la lliga de local contra el Badalona.

Si el Nàstic guanya els dos partits de casa, haurà assolit l’objectiu, però a partir d’aquí hi ha multitud de combinacions que també li donarien el campionat en funció del rival directe, l’Huracan. Fins i tot, es podria aconseguir en dues jornades. Perquè això passi el Nàstic hauria de guanyar a Elda i l’Huracan punxar a casa amb l’Il•licità. Aleshores un empat al Nou Estadi al Nàstic-Huracan donaria matemàticament el primer lloc.

L’entrenador del conjunt valencià, Toni Seligrat, té clar que si quan juguin a Tarragona la distància és de vuit punts, no hi ha res a fer. Lògicament, el seu objectiu és plantar-se a Tarragona a cinc punts.

 

A la plantilla del Nàstic, com ja ens han acostumat a comentar darrerament, no es volen fer números. Reconeixen que la situació és preferencial, però ni Xisco, ni Reina, ni Luismi volen dir una paraula més alta que l’altra.

 

El bar Petit Tarraco torna a organitzar un autocar per acompanyar a l’equip a Elda, que sortirà el  mateix diumenge a les 10.30h. El preu és de 22 euros i inclou el viatge, l’entrada al partit, esmorzar i berenar. Les inscripcions es poden fer al mateix bar al carrer Baró de les Quatre Torres de 10h. a 13h. i de 19h. a 22h.

PUBLICITAT