Pablo Marí adverteix dels perills de la classificació

16270690065_8c31fa8f35_z

PUBLICITAT

L’experiència viscuda la temporada passada amb l’extraordinària remuntada en el tram final de la lliga per col•lar-se finalment en la promoció d’ascens està fent que la plantilla sigui prudent quan repassa la classificació. Tot i els 11 punts d’avantatge amb el cinquè, no es vol descartar a ningú en la lluita pels quatre primera llocs.

El defensa Pablo Marí reconeix que és un goig mirar la classificació, però a la vegada és un perill. Falten 13 jornades per tancar la lliga i qualsevol símptoma de relaxació podria ser un greu error.

 

Amb 11 punts sobre el cinquè, semblaria difícil que s’atrapi al Nàstic, però Marí creu que és massa aviat per descartar equips per qualsevol posició de la classificació.

 

Una de les grans virtuts d’aquesta temporada és el treball defensiu. L’equip només ha rebut 15 gols en 25 partits disputats i en 14 ha deixat la porteria a zero. Pablo Marí i Xisco han fet tàndem defensiu en 21 partits i la compenetració s’acaba notant.

 

El defensa central va passar pel programa El Partit de Tornada de la Sala El Cau i també va explicar algun detall de vestidor i personal. Per exemple, reconeixia que la plantilla es va alegrar especialment pels dos gols de Lago Junior contra el Mestalla i en arribar al vestidor ho van celebrar.

 

Pablo Marí va explicar la rocambolesc història de la temporada passada que el situava en un equip de Líbia. Ell mai va saber per on venia aquesta proposta.

 

L’entrevista sencera amb Pablo Marí la podeu escoltar al programa el Partit de Tornada de Ràdio Ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT