Pablo Marí apunta al Girona, Juan Delgado fitxat

FITXA

PUBLICITAT

Segueix el moviment a l’oficina d’Emilio Viqueira, que continua traient fum per configurar la plantilla de la pròxima temporada. L’últim dels noms del mercat grana és Pablo Marí, que podria convertir-se en l’última sortida dels granes per al moment El jugador valencià ha demanat un permís especial per abandonar l’stage a Olot i resoldre el seu futur.


El Girona és l’equip que estaria interessant a incorporar-lo a la seva plantilla, però el Nàstic no pensa deixar-lo escapar sense que el seu fitxatge deixi ingressos a les arques tarragonines. Segons explica L’Esportiu, la clàusula de Pablo Marí és d’una xifra elevada si el club comprador és de la mateixa categoria, mentre que disminueix per un club aliè a La Liga 1|2|3.

El Girona, per evitar una milionària despesa, podria recórrer al fet que el Manchester City adquirís el futbolista per cedir-lo, en el marc de la relació que tenen els gironins amb els anglesos. Un dels fitxatges que s’ha confirmat després de setmanes de rumorologia és l’extrem xilè Juan Delgado, que ha firmat amb el Nàstic per quatre temporades i que prové del Colo Colo. El jugador afegeix més pólvora a la plantilla grana, que tot i això, no descarta fitxar un davanter pur.

D’altra banda, el Nàstic de Tarragona encara la recta final de la pretemporada i d’aquest segon ‘stage‘ a Olot. Els homes de Vicente Moreno realitzaran aquest divendres les últimes sessions a La Garrotxa, abans del sisè enfrontament de preparació contra el Girona a Montilivi. Si bé l’equip no va deixar bones sensacions en el partit davant l’Olot, els granes sí que ho volen fer davant d’un rival de major entitat i de la mateixa categoria com el Girona. Sobre el partit i la pretemporada ha parlat Stephan Emana, que ha destacat les ganes de l’equip d’agradar-se en el test contra els gironins.

Com a novetat, aquest divendres ja s’ha incorporat al grup Sergio Tejera, després de deixar enrere les molèsties que l’han mantingut apartat. Maloku continua la seva recuperació i Djetei, encara no s’ha incorporat a la disciplina grana.

PUBLICITAT