Pablo Marí: “El millor de l’any arriba ara i ho hem d’afrontar amb il·lusió”

b76c71c3-c5fc-4e7e-b859-79b7aa9ff678

PUBLICITAT

Tercer classificat a dos punts de l’ascens directe. Després de la victòria contra el Numancia, el Nàstic de Tarragona s’enfronta aquest diumenge al Còrdova de nou al Nou Estadi, per mantenir la bona línia d’onze partits consecutius sense perdre i sobretot, després d’haver deixat enrere l’objectiu dels 50 punts de la salvació que el permeten, si més no, somiar.

Un partit on hi seran els dubtes de Jean Luc per lesió, Tejera i Naranjo sancionats i Madinda i Aburjania que encara no han completat cap entrenament aquesta setmana després de les seves respectives convocatòries amb les seleccions.

Un dels que ha parlat aquest dimecres sobre el partit ha estat el central valencià Pablo Marí, que ha destacat la complexitat de l’enfrontament contra l’equip andalús tot i la mala dinàmica en la qual està immers. Un altre dels reptes del partit és que l’equip aconsegueixi sumar per primera vegada aquesta temporada tres partits consecutius guanyant, sobre això ha parlat el mateix Pablo Marí.

Després de la victòria contra el Numancia, el Nàstic va assolir virtualment el repte dels 50 punts i de la salvació, que el permet començar a pensar en objectius major. Pablo Marí ha volgut recalcar la importància d’anar pas a pas. L’equip de Vicente Moreno depèn d’ell mateix per completar qualsevol objectiu, i en aquesta línia, Pablo Marí ha negat que en l’entorn hi hagi pressió.

Pablo Marí també ha comentat que l’equip es troba en el punt exacte de maduració en el tram de la temporada en la qual ens trobem i que saben reaccionar en totes les situacions. El central valencià també ha valorat el seu estat de forma, destacant que la temporada li ha servit per madurar com a futbolista i com a persona.

Una de les anècdotes de la setmana han estat les diverses mostres de suport que ha rebut el conjunt grana de jugadors emblemàtics que van aconseguir el ascens a Primera fa 10 anys. Tant Abel Buades, Pinilla, Jon Perez “Bolo” com Ekpoki s’han manifestat donant ànims a l’equip, que com ells fa 10 anys i sense buscar-ho inicialment, van aconseguir pujar a Primera Divisió.

PUBLICITAT