Pendents de Gerard Valentin i del recurs tàctic de Merino

29025126144_8b5844f597_z

PUBLICITAT

Nova derrota del Nàstic de Tarragona, això sí, donant la cara al Ciutat de València, al camp del líder, i arraconant als homes de Muñiz, que van acabar perdent temps temorosos que els granes poguessin anotar l’empat. Juan Delgado va retallar distàncies a la segona part i inclús va tenir l’opció de marcar el segon, però els granes ja no van poder fer més, potser els va faltar més empenta en fases del partit, en tot cas, derrota i a seguir remant.

Els de Juan Merino s’han posat a treballar immediatament aquest dilluns i no descansaran aquesta setmana, ja que l’equip afronta ara dues setmanes decisives pel curs de la lliga i per la permanència, amb dos partits al Nou Estadi contra l’Alcorcón i el Numancia. Ho ha valorat el mateix Mossa, que ha parlat també de la imatge del Nàstic fora de casa. El lateral té clar que ara és el moment del Nàstic i de competir en la lliga que li toca viure aquesta temporada.

Mossa també ha qualificat de negativa la derrota al Ciutat de València, tot i creure que l’equip va deixar molt bones sensacions en jugar contra el líder de la categoria. Més enllà de la derrota, una de les notes negatives del partit és la lesió de Gerard Valentin, que només va durar 17 minuts sobre el terreny de joc.

Lesió Gerard Valentin

La seva possible lesió, que a hores d’ara encara se li estan realitzant proves, deixaria mancat a l’equip del lateral dret que va demanar Merino al mercat de fitxatges, i produiria un altre canvi de sistema en les alineacions de l’andalús, que pot veure com la defensa de cinc es podria tornar a diluir en una de quatre. Qui ha responia de nou a la necessitat d’un fitxatge al lateral era Lluís Fàbregas, director general del Nàstic, que reiterava un cop més després del partit, que no creu que l’equip necessiti un altre fitxatge.

Sigui com sigui, l’equip haurà de tornar a reciclar-se per cobrir aquesta posició. Suzuki podria actuar com a lateral dret, però no amb una defensa de cinc. Giner, que va ser el que va cobrir el lateral dret, jugaria en una posició antinatural, i Xavi Molina podria ser l’altre recanvi, això sí, amb nul·la projecció a l’atac.

Djetei, campió Copa Àfrica

Un altre de les notícies d’aquest cap de setmana, a banda de la lesió de Valentín que apunta a dues setmanes, ha estat que Djetei s’ha proclamat campió de la Copa Àfrica amb Camerún. El jugador tornarà pròximament a la disciplina grana, després de la seva poca presència en la competició africana, ben diferent que Ondoa, protagonista del títol camerunès.

PUBLICITAT