“Podies haver sortit a espatlles”

16062764493_890753fa5c_z

PUBLICITAT

El Nàstic torna dissabte a Olot on la temporada passada va aconseguir la victòria després d’una ratxa negativa com a visitant amb 14 partits sense guanyar, del Prat-Nàstic de la jornada 2 a l’Olot-Nàstic de la jornada 30.

Els jugadors que hi eren la temporada passada ho recorden especialment, entre ells, el davanter Marcos, que va fer el primer gol de la victòria 1 a 2 de penal.

 

Diumenge passat, el davanter va marxar del camp substituït enmig d’una gran ovació i l’entrenador, Vicente Moreno, va parlar amb ell uns segons abans de situar-se a la banqueta. Què li va dir?

 

Marcos Jiménez creu que, tot i la situació privilegiada a la classificació l’equip està en tensió contínuament. La temporada passada era per arribar a temps per la promoció sense marge d’error, enguany per mantenir el primer lloc.

 

Marcos, per cert, ha exercit de capità quan es referia al final de la lliga. Preguntat per si li agradaria que s’acabés ja la lliga i jugar-se definitivament l’ascens de categoria, pensava en els seus companys.

 

L’actualitat del Nàstic la pots escoltar cada dia a Ràdio Ciutat de Tarragona mitjançant la pàgina web rctgn.cat i l’aplicació per dispositius mòbils.

PUBLICITAT