Pol Bueso, preparat per ser titular

Si no hi ha cap contratemps, Pol Bueso debutarà diumenge amb el Nàstic al camp de l’Hércules. La baixa per sanció de Pablo Marí dóna via lliure a la titularitat del jugador de Moncofa, que busca a Tarragona els minuts que no ha tingut a Albacete en el primer tram de la temporada.

PUBLICITAT

Pol Bueso va passar pel Partit de Tornada i reconeixia que té ànsia per jugar i recuperar sensacions de futbolista. Per això va marxar d’Albacete on només havia jugat set partits aquesta temporada, tot i ser la passada un jugador indiscutible en l’ascens a Segona A.

 

El Nàstic és líder del grup, però l’afició és exigent perquè s’estan escapant alguns partits a casa. Com a visitant l’estadística funciona però al Nou Estadi l’equip només ha guanyat 5 dels 12 partits jugats. Bueso creu que és bo el nivell d’exigència que hi ha a Tarragona.

 

Xerrar amb Pol Bueso és buscar continues referències a la temporada passada amb l’ascens de l’Albacete. Referint-se a l’estadística de casa, reconeix que els hi va passar una cosa similar en un tram de la lliga.

 

L’entrevista sencera la podeu escoltar al Partit de Tornada número 10.

Pol Bueso en el lloc de Pablo Marí i Molina en el de Manolo semblen els canvis naturals de cara a diumenge al Rico Pérez, però caldrà veure com reconstrueix la defensa Vicente Moreno perquè la baixa de Gerard Valentín deixa coix el lateral. Molina es podria reconvertir al lateral i deixar a Cristóbal al doble pivot amb Marc Martínez.

PUBLICITAT