Primer match ball contra l’Huracán

16350096000_9c13d39702_z

PUBLICITAT

La derrota a Elda no ha deixat dubtes al Nàstic més enllà del fet que a ningú li agrada perdre. Els protagonistes volen aprendre dels errors comesos perquè no es torni a repetir, però ja tenen el cap posat en el partit de diumenge (17h.) al Nou Estadi contra l’Huracán. És la primera oportunitat per proclamar-se campió de lliga.

El president del club, Josep Maria Andreu, va viure la derrota al camp de l’Eldense en primera persona però no estava gens preocupat. Ja vol que sigui diumenge per jugar al Nou Estadi una final, segons ell, tot i que no és un partit de tot o res.

 

Manolo Martínez també reflexionava d’una manera similar. Dels errors i les derrotes s’ha d’aprendre, però el mig-campista alacantí té la sensació que es tornarà a viure un d’aquells partits que queda gravat a la memòria. Fins i tot s’arricava a anunciar que la derrota pot ser, entre cometes, bona.

 

L’entrenador de l’Huracán, Toni Seligrat, creu que el seu equip ho té complicat per puntuar a Tarragona. Després d’empatar contra l’Els Ilicitano i encadenar la segona igualada consecutiva va reflexionar sobre el partit al Nou Estadi. Serà una prova d’un partit de promoció d’ascens.

 

Quan li preguntaven per les coses que havia de millorar el seu equip per tornar a guanyar després dels empats contra Olímpic i Ilicitano, era contundent.

 

El Nàstic ja ha anunciat que els socis no pagaran per veure la promoció d’ascens al Nou Estadi, mentre les entrades pels no socis costaran 8 euros Gol, 12 euros Preferent i 20 euros Tribuna. Abans, però, queden quatre partits de lliga regular: Huracan, Olímpic, Ilicitano i Vila-real B.

PUBLICITAT