Qui jugarà al lateral dret?

16285204416_fb889c609c_z

PUBLICITAT

Un dels grans dubtes d’aquesta setmana sobre l’equip que jugarà contra el Lleida és saber com refarà la defensa el tècnic, Vicente Moreno. Les baixes per sanció de Xisco Campos i Molina i per lesió de Valentín deixen a l’equip sense lateral dret. Opcions n’hi ha vàries, però sempre seran solucions amb cert punt d’improvisació.

Mossa al lateral esquerre i Pablo Marí de central esquerre semblen clars, però a partir d’aquí arriben els dubtes. Es podria completar amb Pol Bueso de central dret (tot i que és esquerrà) i Víctor Bertomeu de lateral dret, perquè les últimes setmanes ja està en dinàmica de primer equip i juga en aquesta posició a la Pobla. La combinació també podria ser amb Manolo de central i Víctor Bertomeu de lateral o fins i tot Pol Bueso de central dret i Manolo de lateral.

Tot plegat dubtes que haurà de resoldre Vicente Moreno. A Mossa, que va passar pel Partit de Tornada, se li va preguntar, fins i tot, per la possibilitat de jugar ell a la dreta per fer una defensa amb Pol Bueso de lateral esquerre, Pablo Marí i Manolo de centrals i Mossa de lateral dret. Reconeixia que si ha de canviar de banda ho faria, però no estava del tot convençut.

 

Mossa té ganes que arribi el partit contra el Lleida. Tot i que està a només un punt, és el segon classificat i porta nou jornades sense perdre creu que és un rival ideal en aquest moment.

 

El lateral esquerre del Nàstic reivindicava com han fet alguns companys seus durant les últimes setmanes els números al Nou Estadi. L’estadística diu que s’han guanyat més punts fora de casa que a casa i que només s’han aconseguit 6 victòries en 13 partits, però Mossa creu que això es pot matisar.

 

Mossa, que ha jugat aquesta temporada 24 partits i només se n’ha perdut dos, va ser el protagonista de la setmana al programa partit de Tornada que podeu escoltar a Ràdio Ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT