Santi Coch veu el Nàstic a Segona A

16778336818_b6b03b5444_z

PUBLICITAT

La divuitena victòria de la temporada davant l’Espanyol B permet al Nàstic continuar ampliant distàncies amb els perseguidors i mantenir-se com el millor equip de la història del club a Segona B. A aquestes alçades de temporada té un punt més que el que va ser campió la temporada 96-97. Un històric del Nàstic, Santi Coch, afirma que l’ascens, enguany, no s’escapa.

Per ser el millor Nàstic a Segona B de tots els temps l’equip de Vicente Moreno en tindria prou amb sumar 14 dels 21 punts que den per jugar. Aquell Nàstic de Jordi Gonzalvo va sumar en total 75 i li va treure precisament sis al segon.

L’històric Santi Coch ha reflexionat a Ràdio Ciutat de Tarragona sobre l’equip, la temporada i l’ascens. Ara treballa a la secretaria tècnica i té clar quina és una de les grans virtuts d’aquest Nàstic.

 

Santi té clar que és fonamental quedar campions de grup perquè dóna una doble opció de lluitar per l’ascens a Segona A. A més, té clar que hi ha circumstàncies que es va trobar l’equip la temporada passada que enguany no es trobarà.

 

Santi Coch s’ha mostrat molt clar a l’hora de parlar de l’ascens i de qui se’l mereix. Se’l mereix la gent que està a les bones i a les dolentes i el president, Josep Maria Andreu.

 

Ex jugador i entrenador del Nàstic, Santi Coch ara es dedica a fer els informes dels rivals i, per tant, coneix perfectament tots els equips del grup. Sobre el pròxim rival, el Saragossa B, destaca que pot ser un rival més perillós jugant a la Romareda.

 

De cara al desplaçament a Saragossa, per cert, el bar Petit Tarraco organitzarà un autocar per celebrar els 20 anys de l’obertura del bar a la cantonada del Baró de les Quatre Torres. Per 5 euros es podrà fer el viatge amb sortida a les 9h. El partit és a les 16.30h. Tots els interessats es poden inscriure al mateix bar Petit Tarraco de 9h. a 13h. i de 19h. a 22h.

PUBLICITAT