Sergio Rodríguez pot debutar a Alacant

16254777778_4319dfd0b3_z

PUBLICITAT

Si l’entrenador el necessita, està preparat per jugar diumenge al camp de l’Hércules. Ha estat la carta de presentació de Sergio Rodríguez, que ja ha fet el primer entrament amb els seus nous companys del Nàstic.

Tot i que no ha tingut cap minut aquesta temporada amb el Betis a Segona Divisió i ni tan sols ha anat convocat, assegura que ha entrenat amb normalitat a Sevilla i està preparat per debutar amb el Nàstic. Sergio Rodríguez explicava com ha anat la seva sortida del Betis.

 

I és que el Betis vol que tingui minuts perquè el consideren un dels jugadors de futur del club. Va jugar amb assiduïtat al filial, donant el salt al primer equip amb qui va arribar a debutar a Primera. Però les lesions li han endarrerit el salt definitiu. La segona volta de la temporada passada va anar cedit al Lugo amb qui va jugar 11 partits i va fer un gol. Sergio assegurava que havia parlat amb Pepe Mel i s’havia informat del Nàstic.

 

A la primera sessió d’entrenament ja ha començat a treure algunes conclusions dels seus nous companys. Comparava el Nàstic amb els equips on ha estat i compte que li ha agradat.

 

A la primera sessió d’entrenament de Sergio també s’hi han afegit cinc jugadors del filial, de la Pobla de Mafumet, alguns dels quals podrien anar convocat per viatjar a Alacant. Són el lateral esquerre Marcelo que pot jugar també a la dreta; Víctor Bertomeu, extrem dret que últimament també juga de lateral; Marc Vadillo, central; Julio Rey, un esquerre que pot actuar al mig del camp i Gabi López, mitja punta que aquesta temporada ja ha jugat al primer equip.

Tot plegat per la plaga de baixes: Manolo i Pablo Marí estan sancionats; Jean Luc i Rocha, lesionats des de la setmana passada; Valentín operat del genoll estarà un mínim de dos mesos de baixa; Luismi s’opera aquest dijous i estarà també com a mínim un mes sense jugar i Xisco Muñoz és dubte perquè no s’ha pogut entrenar durant la setmana amb els companys per una sobrecàrrega muscular.

PUBLICITAT