Sergio Tejera: “Hi ha una mica de malestar al vestidor vers l’arbitratge”

a17e974d-6496-4c94-8168-5ceb3d538d34

PUBLICITAT

El Nàstic de Tarragona s’enfronta aquest diumenge a les cinc de la tarda contra l’Alcorcón, un dels rivals que lluiten per entrar a la zona de playoff i que va propiciar la primera derrota a casa de l’equip de Vicente Moreno a la primera volta. Malgrat estar centrats ja en l’Alcorcón l’equip no ha oblidat encara l’empat davant el Valladolid d’aquest passat diumenge, sobre aquest enfrontament ha volgut parlar Sergio Tejera.

Tejera també s’ha referit al pròxim rival, l’Alcorcón, afirmant que és un equip amb molt de potencial al que tenen ganes de donar-li la volta al resultat que l’equip madrileny va aconseguir al Nou Estadi.

Sobre la ratxa i al dinàmica de l’equip, que porta set partits consecutius sense perdre, també s’ha referit Sergio Tejera. Un dels temes polèmics que envolta l’actualitat grana són els arbitres, sobre ells s’ha manifestat Tejera que ha reconegut que dins del vestidor sí que hi ha malestar.

Tot i això, Sergio Tejera ha remarcat que no creu que els àrbitres estiguin en contra del conjunt grana, sinó que és més aviat, qüestió de sort.

El Nàstic de Tarragona ha comunicat que el central Suzuki serà presentat oficialment aquest dijous a les sis de la tarda a les instal·lacions del club, després que aquest diumenge entrés ja en una convocatòria de Vicente Moreno.

PUBLICITAT