Sergio Tejera: “Contra el Llagostera serà un partit molt important, però un més”

a17e974d-6496-4c94-8168-5ceb3d538d34

PUBLICITAT

Més enllà de la polèmica que genera sempre el Nàstic Llagostera, l’equip de Vicente Moreno es trobarà un equip rocós al Municipal de Palamós i, sobretot, necessitat de punts. El conjunt d’Oriol Alsina es tercer per la cua i suma 32 punts, igualats amb l’Albacete, penúltim de la lliga, i a 5 punts de la salvació.

Tot i la situació crítica de l’equip gironí, els seus números a casa no són gens dolents, i han estat capaços de vèncer equips com l’Alabès, l’Elx, Valladolid o Alcorcón entre altres.

Sobre el partit i el rival ha parlat aquest dimecres Sergio Tejera, que ha destacat que l’equip haurà de posar-hi els cinc sentits. Tejera ha volgut insistir en la importància del partit per la transcendència del tram de lliga en el qual es troba l’equip, més enllà de la rivalitat que hi hagi entre els clubs i aficionats.

Sobre la pressió del partit, degut al rival, Tejera ha comentat que l’equip només la té pel punt on es troba la temporada, on guanyar o perdre et pot ficar dins o deixar-te sense opcions. Sergio Tejera, que apunta a titular aquest dissabte contra el Llagostera, ha remarcat de nou la importància del partit a partit.

Més enllà de l’àmbit esportiu, la marea grana va pujant i ja són més de 400 els aficionats que es desplaçaran fins a Palamós per animar a l’equip, juntament amb el president Josep Maria Andreu.

PUBLICITAT