Sergio Tejera: “Ara ja no tenim por a jugar en qualsevol estadi de la categoria”

19387896688_77a79a8d7a_o

PUBLICITAT

Tot i que des de la plantilla es segueix el discurs d’anar partit a partit i assolir els 50 punts de la permanència, el discurs del president Josep Maria Andreu ha anat canviant degut als bons resultats de l’equip, que anima a mirar més amunt d’aquest objectiu de la salvació.

El pròxim partit del Nàstic per seguir sumant serà especial per Sergio Tejera, que es retrobarà aquest dissabte contra el Mallorca, equip en el qual va estar després de l’experiència a l’estranger a les files del Chelsea. Tejera va començar al filial de l’equip mallorquí però va arribar a debutar a Primera Divisió amb el primer equip.

Sobre el seu ex equip i sobre el seu potencial ha volgut parlar el mateix Tejera. Tejera també ha destacat que el Nàstic arriba contra el Mallorca en un molt bon moment, on a l’equip no li fa por jugar en cap camp.

Sobre el canvi d’objectiu per mirar cap el més enllà de la permanència, Tejera ha insistit que l’equip ja de seguir en la mateixa dinàmica.

Sergio Tejera també ha remarcat que tot i que l’equip no ha practicat un futbol vistós en els últims partits, els resultats estan acompanyant a l’equip. Una de les sensacions de l’equip i que està deixant més bon saber de boca és el nou fitxatge Aburjania, Tejera ha destacat la qualitat del georgià.

El Nàstic pot tornar a allargar a Mallorca la millor ratxa de la temporada, sumant sis partits consecutius sense perdre.

Foto: Nàstic de Tarragona

PUBLICITAT