S’esperen 500 aficionats del Lleida al Nou Estadi

15483996476_393b42f8e2_z

PUBLICITAT

El Nàstic treballa amb la previsió que arribin de prop de 500 aficionats del Lleida per viure el partit diumenge al Nou Estadi en el que serà la presencia d’aficionats rivals més important dels últims anys a Tarragona. Això farà que, segurament, es vegi la millor entrada de la temporada amb prop de 6.000 persones.

El director general del Nàstic, Lluís Fàbregas, que estan en contacte amb la directiva del Lleida per establir el protocol per la ubicació dels seguidors lleidatans al Nou Estadi. Hi ha dues opcions en funció dels aficionats totals que es desplacin.

 

La plantilla del Nàstic mentrestant pensa només en passar pàgina a la derrota a Alcoi. El cap està posat ja en el partit contra el Lleida. Per Pol Bueso, tot i ser primer contra segon, és un partit més dels que li queden a l’equip per acabar la lliga.

 

Bueso visualitzava quin tipus de partit es veurà al Nou Estadi. Amb dos equips que es juguen el liderat…

 

Tot apunta que Pol Bueso serà un dels centrals de l’equip junt amb Pablo Marí. Un dels dos, per tant, jugarà a cama canviada perquè els dos són esquerrans. Igual que Mossa que seria el lateral esquerre. El jugador nascut a Moncofa està preparat per jugar de central dret i formar part d’una defensa majoritàriament formada per esquerrans.

 

Per cert, que Pol Bueso entén que no estigui entrant massa a l’onze inicial perquè la dinàmica de l’equip és molt bona. Des de la seva arribada ha participat en un partit al camp de l’Hércules i ha anat convocat contra Mestalla i Alcoià.

 

L’actualitat del Nàstic la pots escoltar cada dia a Ràdio Ciutat de Tarragona mitjançant la pàgina web rctgn.cat i l’aplicació per dispositius mòbils.

PUBLICITAT