Set jugadors del Nàstic repeteixen títol

17092267348_c14c01760b_z

PUBLICITAT

Mentre el Nàstic aconseguia diumenge el títol de lliga de Segona B per segona vegada en la seva història, set jugadors de l’equip també repetien èxit. D’aquests set, només tres van aconseguir l’ascens final i quatre es volen treure l’espina amb el Nàstic.

Pol Bueso la temporada 13-14 amb l’Albacete, Luismi amb l’Alavés la 12-13 i Rayco amb el Mirandés la temporada 11-12 van aconseguir l’ascens a Segona A després de proclamar-se campions de lliga de Segona B. Qui no ho va poder aconseguir van ser Lago Junior amb l’Éibar i Azkorra amb el Lugo la temporada 10-11, Marcos amb el Sant Andreu la 09-10 i Xisco Campos amb l’Écija la 07-08 en un equip que entrenava Josep Maria Nogués.

El capità del Nàstic després de fer la volta d’honor al Nou Estadi reconeixia que era el millor moment que havia viscut fins ara a Tarragona, on compleix la seva cinquena temporada.

 

El títol de lliga també va suposar especial emoció pel president, Josep Maria Andreu. Després de recuperar les regnes del club i intentar dues temporades portar a l’equip a Segona A, ara arribava la primera recompensa del nou projecte que encapçala des del seu retorn.

 

Andreu va voler posar els peus a terra i fer entendre als aficionats que un cop celebrat l’èxit del títol de lliga és fonamental que cadascú sàpiga assumir el seu rol.

 

La plantilla després de dues jornades de descans tornarà a entrenar-se aquest dimecres per començar a preparar el partit de diumenge a les 18h. al camp de l’Olímpic de Xàtiva.

PUBLICITAT