Tejera: “El Nàstic s’ha fet un nom a la categoria i enguany ens respectaran molt més”

CpaLF1wWIAAubqF

PUBLICITAT

L’oficina d’Emilio Viqueira no descansa i la plantilla del Nàsitc de Tarragona segueix a l’espera que s’acabin de concretar algunes incorporacions i també algunes sortides, la més imminent, la de Pablo Marí. El jugador valencià va demanar en el curs de l’stage d’Olot la voluntat de continuar la seva trajectòria lluny del Nàstic, i tot i que el club va cedir-li dos dies per poder resoldre el seu futur, aquest encara és incert, però tot apunta que Marí podria ser nou jugador del Girona en els pròxims dies.


En el capítol d’incorporacions, segons ha avançat aquest dimarts el diariMés, Ikechukwu Uche és el més ben postulat per reforçar la davantera grana. El jugador nigerià té una amplia experiència a Primera Divisió i la temporada passada va militar a les files del Màlaga, provinent del Tigres de la Primera Divisió Mexicana. El Nàstic va estar a punt de fitxar al seu germà Kalu la temporada passada, però finalment el jugador nigerià va optar per l’Almería.

Tot i els resultats adversos que l’equip ha aconseguit en els amistosos d’aquesta pretemporada, Tejera creu que no deixen de ser anecdòtics. Una de les novetats dels entrenaments és Juan Delgado, el xilè ha deixat bones sensacions en aquests primers entrenaments, així ho ha comentat el mateix Tejera.

Sobre el possible davanter que segueix buscant el Nàstic, Tejera ha assegurat que tant Alex com Emana estan treballant molt i que si arriba un ‘9’ el recolzaran perquè s’adapti com més ràpid millor Tejera també ha parlat del paper del Nàstic aquesta temporada, on ha afirmat que després d’aconseguir sorprendre en l’anterior, els rivals respectaran molt més a l’equip aquest any.

Pablo Marí, Djetei i Lobato no han entrenat aquest dimarts, els dos primers amb permisos del club, i el segon per unes petites molèsties al dit del peu. L’equip torna a exercitar-se aquest dimecres, abans de l’amistòs contra el Valencia Mestalla a Paterna a dos quarts de nou del vespre.

PUBLICITAT