Molina: “Com ens ho creiem, ens fotran una hòstia”

16338534626_da20d24ef7_z

PUBLICITAT

Que la gent del Nàstic gaudeixi, que la plantilla ja s’encarrega de posar els peus a terra. És el missatge que trasllada el vestidor en la veu de Xavi Molina. Els jugadors tenen clar que no es pot treure pit tot i l’excel•lent situació a la classificació, perquè sinó arribarà una clatellada.

Diumenge contra el Mestalla torna el repte dels partits a casa. El jugador de La Canonja, Xavi Molina, creu que si l’equip treballa com ho ha fet en els últims partits al Nou Estadi la victòria, tard o d’hora arribarà. La seva reflexió ha estat clara, contundent i directa sobre la situació de l’equip.

 

Si el Nàstic guanya diumenge mantindrà com a mínim les distàncies amb els perseguidors. Tant destacable són els quatre punts d’avantatge amb el segon classificat com els nou més gol average amb el cinquè. Li preguntàvem a Molina quina distància remarca més l’excel•lent temporada de l’equip i li costava decidir-se.

 

És inevitable mirar l’estat de forma dels rivals i les possibilitats de jugar la promoció d’ascens. Ara hi són, Lleida, Huracán i Hércules, però L’Hospitalet, Espanyol B, Badalona, Reus, Olot o, fins i tot, Vila-real B i Alcoià estan a un tir de pedra del quart. Difícil parlar de favoritismes a aquestes alçades.

 

Xavi Molina ha anat més enllà a l’hora de parlar de rivals o classificacions. No només mira el grup tercer de Segona B, sinó que de tant en tant dóna un cop d’ull als altres grups.

 

Tal com evolucionen les sessions d’entrenament de la setmana sembla que les baixes per lesió es mantindran totes: Jean Luc, Rocha, Luismi, Valentín i Xisco Muñoz. Pel que fa a l’onze inicial tot apunta que no hi haurà gaire novetats: Pablo Marí tornaria a l’onze inicial en el lloc de Pol Bueso, però la resta podria ser tot igual. Inclòs Xisco Campos de lateral dret i el mateix Molina de central.
Pel que fa al rival, el Mestalla tindrà tres baixes segures per sanció: el defensa Tendillo i els mig-campistes Ramírez i Nacho Gil.

PUBLICITAT