Valero Serer, Cinto López i Marcos Jiménez

16289538070_32fb57629b_z

PUBLICITAT

Si Marcos Jiménez de la Espada marca un mínim de quatre gols fins que acabi la lliga, es convertirà en el tercer jugador de la història del Nàstic que fa 10 o més gols en tres temporades consecutives. Els dos gols fets contra l’Hércules el situen enguany en sis: tres a la primera volta (Olímpic Xàtica, Eldenc i Vila-real B) i tres en la segona (At. Balears i Hércules).

Els únics jugadors que han estat capaços de fer 10 o més gols tres anys seguits al Nàstic són dos mites del club. Valero Serer i Cinto López. Serer, és el màxim golejador de la història del Nàstic, i va arribar a enllaçar set temporades consecutives marcant 10 o més gols. López, ho va fer quatre anys seguits. Ningú més ho ha aconseguit i ara Marcos podria ser el tercer en fer-ho si fa quatre gols més en lliga, perquè l’any passat en va fer 11 i l’anterior 17.

Ha estat criticat per un sector de la grada i han sortit a defensar-lo companys d’equip, entrenador i fins i tot president. Ell reconeix que ha tingut moments difícils però està content aportant la feina que li demana el tècnic.

 

I això que quan va arribar Vicente Moreno al Nàstic no s’acabaven d’entendre. Un demanava una cosa i l’altre n’oferia una altra.

 

Aquestes sensacions les explicava al Partit de Tornada on es va referir també al bon moment de l’equip. Ara és un veterà i les coses sembla que han canviat.

 

Marcos Jiménez també es va referir al capítol Llagostera. Encara no sap perquè aquell dia no va ser titular. Durant tota la temporada havia estat indiscutible però el dia definitiu es va quedar a la banqueta, tot i marcar el gol de l’equip quan va entrar al terreny de joc.

 

Corria el rumor que no va jugar perquè va rebre els dies anteriors una trucada del conjunt gironí però Marcos se sincerava i explicava què va passar. Ell en diu, una trucada sana.

 

L’entrevista sencera amb Marcos Jiménez la podeu escoltar al programa Partit de Tornada de Ràdio Ciutat de Tarragona que es fa cada dilluns a les 20h. a la sala El Cau.

PUBLICITAT