Vicente Moreno capgira la situació en un any

16289463620_e49a97dc33_z

PUBLICITAT

L’entrenador del Nàstic, Vicente Moreno, va tornar a demostrar al camp de l’Hércules la capacitat de gestionar recursos i plantejar partits com ja ha fet altres vegades des de la seva arribada al club. Va sorprendre a més d’un alineant d’inici a Sergio Rodríguez, però sobretot movent de posició a Molina i Xisco i activant un doble pivot amb molt futbol (Marc Martínez-Cristóbal) tot i jugar al camp d’un rival directe i aspirant també al campionat.

Al final del partit es treia mèrits per atorgar-los als jugadors, però el president del club, Josep Maria Andreu s’hi referia. Felicitava a Raúl López, el preparador físic, pel bon to de l’equip i destacava la capacitat de Vicente Moreno.

 

Però no només el president destacava al tècnic, sinó també els jugadors. Marcos Jiménez, en una entrevista a Tac12, destacava de Vicente Moreno la seva capacitat per sorprendre amb canvis de peces com els que vam veure a Alacant.

 

I és que Vicente Moreno sumava la victòria número 31 des de la seva arribada al Nàstic. 31 victòries en 56. 18 empats i només 7 derrotes. La situació actual de l’equip al liderat de la classificació contrasta amb la que es vivia just ara fa un any. Aquesta era la setmana de la victòria davant l’At. Balears que es va acabar convertint en alineació indeguda i derrota 0-3 i culminava diumenge amb la derrota a Ontinyent. Vicente Moreno ha capgirat completament la situació portant a l’equip al liderat.

No hi ha temps, però, per assaborir massa la victòria al Rico Pérez, perquè torna un altre dels grans reptes de temporada: guanyar a casa davant l’afició. Josep Maria Andreu tornava a llençar un missatge als seguidors. Espera que es torni a millorar la millor entrada de la temporada.

 

Finalment Sergio Rodríguez no té cap problema important tot i que es va retirar del partit diumenge en el minut 27. No va ser per cap afectació muscular, sinó per un cop a la cama i estarà disponible per jugar diumenge a les 12h. contra el Mestalla.

PUBLICITAT