Vicente Moreno: “El Lugo té una filosofia molt clara de joc i ens disputarà la pilota”

855609690f55fbb

PUBLICITAT

Últims entrenaments del Nàstic de Tarragona abans de rebre el Lugo al Nou Estadi aquest diumenge a partir de les 19 h de la tarda. L’equip s’estrenarà davant l’afició en una nova temporada carregada d’il·lusions, amb nous reptes i una plantilla renovada amb moltes cares noves, però amb l’humiliat que ha caracteritzat l’equip en aquestes últimes temporades.


Vicente Moreno, pilars bàsics d’aquest projecte, ha parlat del rival d’aquest diumenge en la primera roda de premsa prèvia a un enfrontament de lliga. La mentalitat del tècnic valencià segueix sent la mateixa, i és prudent de cara a un rival que té una filosofia molt clara de joc. Més enllà del rival, Vicente Moreno ha comentat que l’equip arriba bé al primer partit de la temporada, tot i una pretemporada carregada d’amistosos i amb molt de treball.

Vicente Moreno també ha valorat els fitxatges que han renovat la plantilla i les sortides que s’han produït aquest estiu, insistint que no és senzill millorar l’equip cada any i demanant que hi hagi paciència amb les noves peces. Tot i que ha deixat la porta oberta a nous fitxatges, Vicente Moreno ha elogiat l’estat de forma dels dos porters acabats d’arribar, Dimitrievski i de Saja, i ha afegit que ambdós aportaran molt a la plantilla.

Sobre l’objectiu d’aquesta temporada, Vicente Moreno ha deixat clar que l’equip ha de tenir la mateixa humilitat que l’anterior i que la gent no es confongui, encara que sigui fàcil pensar que l’any passat l’equip va estar a punt de pujar a Primera. Més enllà de les paraules de Vicente Moreno, aquest dijous també s’han presentat Lopo, Dimitrievski i Saja, que han parlat per primera vegada des de la seva arribada explicant el motiu d’haver escollit el Nàstic.

A l’equip encara li mancaran dos entrenaments previs al partit de diumenge, aquest divendres i el dissabte, on Vicente Moreno acabarà de decidir les peces que formaran part del primer onze de la temporada.

PUBLICITAT