Vicente Moreno: “Tindrem opcions de guanyar al Llevant, però hem d’estar al màxim nivell”

29111161952_5020ee8a66_z

PUBLICITAT

El Nàstic de Tarragona rep aquest diumenge a partir de les 18 de la tarda al Llevant al Nou Estadi. Els valencians són els líders de la categoria, després de dues victòries en els dos primers partits, i han presentat la seva candidatura des de l’inici, com equip que lluitarà per tornar a la màxima categoria. El conjunt de Vicente Moreno té ganes de demostrar que l’equip no està lluny del joc al qual ens tenen acostumats, i volen brindar els tres primers punts de la temporada davant de la seva afició al Nou Estadi.

Sobre el rival n’ha parlat el mateix Vicente Moreno. El tècnic valencià no ha volgut donar cap pista sobre el possible onze que disputarà l’enfrontament contra el Llevant, on no hi podran ser, Tejera amb molèsties, Madinda, Djetei, Kakabadze o Dimitrievski convocats amb la selecció i Uche que no ha entrenat amb regularitat aquesta setmana i amb el dubte sobre el possible debut de Cordero, encara sense el físic òptim. Sobre la convocatòria i sobre el mateix Cordero n’ha parlat Vicente Moreno.

Sobre els dos partits anteriors que ha disputat l’equip, Vicente Moreno els ha valorat positivament, tot i que segons ha afirmat, des de l’entorn no s’estigui veient de la mateixa manera. Aquesta setmana s’ha tancat el mercat de fitxatges, i també s’hi ha referit Vicente Moreno, que tot i no tenir Messi ni Cristiano Ronaldo, el tècnic assegura està content amb la plantilla que té.

El Llevant més enllà de ser el líder de la categoria és un rival especial per Vicente Moreno, on el tècnic hi va militar i s’hi va formar, aquesta vegada però té clar, que la victòria vol que es quedi al Nou Estadi. Aquest divendres també s’ha presentat Miguel Ángel Cordero, l’últim fitxatge grana a les instal·lacions esportives del Nou Estadi. A banda, l’equip realitzarà un últim entrenament aquest dissabte, abans d’afrontar el tercer partit de lliga de la temporada.

PUBLICITAT