Vicente Moreno: “Les sensacions contra l’Olot no han estat gaire bones”

22227085316_ff06724dde_z

PUBLICITAT

Sensacions agredolces les que va deixar l’empat del Nàstic de Tarragona aquest dimecres davant l’Olot, en el primer amistós del segon ‘stage‘ que els homes de Vicente Moreno estan realitzant a La Garrotxa.


Tot i trobar-nos a la pretemporada, l’equip tarragoní no va poder superar al conjunt de Ramón Calderé, que enguany competirà a la Tercera Divisió. Els olotins van plantar cara als granes i inclús van posar-se per davant del marcador amb un gol a la primera part. Suzuki va poder empatar a les acaballes del partit, però a Vicente Moreno no el va satisfer la imatge que l’equip va mostrar al terreny de joc.

El tècnic valencià va experimentar amb la tàctica de tres defensors i dos carrilers que ja va provar la temporada anterior, però el resultat no va ser l’esperat. Així ho explicava el mateix Vicente Moreno. Els jugadors han gaudit aquest dijous d’un dia festiu i de desconnexió amb diferents activitats grupals per cohesionar el grup, entre elles, kayak. Així ho ha comentat el tècnic valencià.

Una de les novetats en l’enfrontament contra l’Olot, va ser el debut d’Albert Lopo amb la samarreta. Vicente Moreno no ha confirmat el seu fitxatge, però ha destacat que és un jugador amb experiència que pot ser molt útil en un equip molt jove. Sobre el capítol d’entrades a l’equip, el tècnic valencià no ha volgut descobrir quines peces més s’incorporaran a la plantilla abans del tancament del mercat, tot i això, ha afegit que totes les plantilles són millorables.

 

PUBLICITAT