Xavi Molina: “La plantilla sap el que comporta un derbi i estem molt motivats”

img_3357

PUBLICITAT

La setmana del derbi encara el tram final, tertúlies, prèvies, fotos oficials i declaracions, i aquest dijous ha estat el torn dels capitans, Xavi Molina per part del Nàstic de Tarragona i Ramón Folch, per part del Reus. Els dos han protagonitzat la trobada al Municipal de Reus, escenari del partit, i com ho van fer aquest dimecres Vicente Moreno i Natxo González, els dos van compartir rialles complicitats i passejades per un terreny de joc que coneixent molt bé.

Sobretot Ramón Folch, però també Xavi Molina, que va passar per Reus abans de fitxar pel Nàstic. Un derbi és un derbi, un partit que no entén d’estadístiques, de dinàmiques i de resultats i que saltar el terreny de joc serà quelcom diferent que un partit qualsevol, encara que només puguis perdre o sumar un o tres punts.

Sobre el partit i el derbi ha parlat Xavi Molina, en la micro entrevista que ha concedit a Ràdio Ciutat de Tarragona al Municipal de Reus. D’altra banda, Ramón Folch també ha valorat un partit vitals pels interessos roig i negres, que volen revertir la dinàmica negativa de tres partits consecutius perdent. El Nàstic ha entrenat aquest dijous a Salou i ho farà aquest divendres al Nou Estadi, per encarar el tram final de la setmana de derbi. Vicente Moreno tornarà a comparèixer per parlar abans d’aquest partit històric.

PUBLICITAT