Xavi Molina: “S’ha de valorar la superioritat que demostrem al Nou Estadi tot i no guanyar”

cufhxg1waaaxii5

PUBLICITAT

Un cop finalitzat el tràmit de la Copa Catalunya, ara ja sí, el Nàstic només pot pensar en l’Elx, el rival d’aquest dissabte al Martínez Valero. L’equip vol deixar enrere els empats i les derrotes i retrobar-se amb la victòria al més aviat possible. Els dubtes i el nerviosisme estan instaurats en l’ambient i en l’afició, però l’equip continua amb el cap fred i amb la mentalitat clara que amb el treball que s’està realitzant els tres punts arribaran tard o d’hora.

El Martínez Valero no és el millor escenari per iniciar el camí guanyador, ja que és un dels camps que sempre se li ha encallat als granes. Aquest any però, el fortí il·licità no és tant fortí, ja que Lugo i Llevant han pogut conquerir-lo, per què no el Nàstic. Xavi Molina ha parlat en la prèvia d’aquest enfrontament sobre un rival, com tots, molt complicat.

El central de la Canonja també ha destacat que el Nàstic ha de persistir i que la victòria acabarà arribant tard o d’hora. Xavi Molina ha remarcat que tot i que els resultats no estan acompanyant, el Nàstic juga a un alt nivell al Nou Estadi, acorralant el rival, fet que no s’acostuma a veure, segons ha dit, a altres partits de la categoria.

Molina també ha comentat la seva situació a l’equip, on ha desaparegut de l’onze inicial on estàvem acostumats a veure’l. El central ha fet autocrítica i ha deixat clar que seguirà lluitant per recuperar el seu lloc. En l’entrenament d’aquest dijous, José Carlos i Stephane Emana ja se’ls ha pogut veure en activitats grupals, tot i que encara no estan al 100%. Cordero ha entrenat a banda del grup i Kakabadze, Madinda i Djetei continuen fora amb les seleccions i són baixa segura per aquest dissabte.

PUBLICITAT