Xavi Molina: “La clau contra el Valladolid passa per ser forts defensivament”

737ecf26-5a2c-4e62-ad76-9a8e2bceffe7

PUBLICITAT

El Nàstic de Tarragona ja ha posat la mirada en l’enfrontament de diumenge contra el Valladolid, on l’equip de Vicente Moreno pretén continuar amb la ratxa d’imbatibilitat i acumular set partits consecutius sense perdre.

Tot i això, els granes continuen pensant en l’empat agredolç del passat dissabte davant el Mallorca, un empat on més que sumar un punt, l’equip en va perdre dos. Sobre aquest empat ha volgut parlat Xavi Molina, que ha assegurat que l’equip va fer moltes coses bé tot i no endur-se la victòria.

Xavi Molina també ha volgut afirmar que, més enllà dels petits detalls a millorar, les decisions arbitrals també van condicionar el partit.

Tot i això, el Nàstic ja mira el proper rival que passarà pel nou Estadi, un Valladolid en un gran moment de forma que acumula set partits seguits sense perdre. Segons Xavi Molin, la clau del partit serà que l’equip estigui bé defensivament.

Sobre el seu paper a l’equip també ha parlat Xavi Molina, després de dues jornades sense comptar amb la titularitat després d’haver complert la sanció. Un Xavi Molina que podria ser de nou titular degut a l’absència per sanció de Pabló Marí a Mallorca.

PUBLICITAT