El davanter Xisco Muñoz entén que no jugui

xisco pdt

PUBLICITAT

El flamant reforç del mercat d’hivern, Xisco Muñoz, entén perfectament no haver tingut massa minuts des de la seva arribada al Nàstic. És més, reconeix que si ell fos l’entrenador hauria fet el mateix que ha fet Vicente Moreno.

Des de l’obertura del mercat d’hivern, Xisco Muñoz va jugar 22 minuts contra el Vila-real B i al camp del Sant Andreu no va participar. El jugador de Manacor era molt sincer al programa “Partit de Tornada” que es pot escoltar a Ràdio Ciutat de Tarragona.

 

Tot i el seu historial recent a Georgia on ha guanyat lliga i copa i diferents trofeus individuals o el passat a la lliga espanyola on va arribar a guanyar la lliga i la Copa de la UEFA, Xisco Muñoz assumeix que ha de fer alguna cosa més per entrar a l’equip.

 

Xisco Muñoz té clar que l’equip està pel bon camí i que està fent les coses bé, però creu que és important que no es relaxi i demana que sigui encara més intens per arribar al tram determinant de la temporada en el millor moment.

 

El davanter segueix des de fa un parell de mesos el dia a dia de l’equip. Molt abans, per tant, del seu fitxatge. La bona relació amb Emilio Viqueira, director esportiu, i Rodri, màxim responsable del Promoesport, van ser claus per la seva arribada. Preguntat pel partit de la temporada passada a Llagostera reconeix que, fins i tot a ell, li va fer mal tot i la distància.

 

Xisco Muñoz, amb un currículum espectacular, espera poder aconseguir a Tarragona una de les poques coses que li falten: l’ascens a Segona Divisió A. L’entrevista sencera amb Xisco Muñoz la podeu escoltar al programa Partit de Tornada, a Ràdio Ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT