Xisco Muñoz: “Estic molt feliç de poder formar part d’un cos tècnic amb tant de nivell”

06760d5e-c6c0-499a-8d84-db2009962af9

PUBLICITAT

Així ha confirmat el president del Nàstic Josep Maria Andreu la incorporació al cos tècnic de l’equip per la pròxima temporada de Xisco Muñoz. El fins ara jugador de la plantilla ha escenificat a la sala de premsa del Nou Estadi la seva retirada com a futbolista, després de 17 anys en actiu i del seu pas per equips com el València, el Betis, el Llevant, entre molts altres, i posant el colofó al conjunt tarragoní.

Després de dues temporades a les files de l’equip grana, Xisco Muñoz ha penjat les botes amb un ascens a Segona Divisió A, retornant al Nàstic al futbol professional, i acariciant aquesta temporada la Primera Divisió. Tot i l’emotiu comiat d’un jugador que ha deixat petjada al futbol espanyol, Xisco Muñoz s’ha mostrat il·lusionat per la nova etapa que encararà al club grana, on passarà a formar part del cos tècnic de Vicente Moreno, això sí, encara sense saber en qualitat de què.

El mallorquí també ha repassat la seva estada com a jugador al Nàstic i l’evolució del seu rol en aquests dos anys on poc a poc ha anat perdent el protagonisme al terreny de joc. Xisco Muñoz també ha destacat l’últim any de l’equip grana com un dels seus millors moments a Tarragona, on ha destaca la importància de la feina feta per tot el grup de jugadors que ha permès a tothom somiar amb Primera.

Un dels jugadors que està marcat l’actualitat grana és Naranjo. El seu futur es troba lluny de Tarragona després de la gran temporada del davanter andalús i segons ha informat la cadena Ser, estaria molt a prop de firmar amb el Newcastle de Rafa Benítez, equip que militarà la pròxima temporada a la Championship.

PUBLICITAT