Xisco Muñoz: “El Nou Estadi ha d’estar a rebentar en els pròxims partits”

8bo1ie8n

PUBLICITAT

Punt i final. Després d’haver demanat perdó al club per desencallar la seva situació fa dues setmanes, s’ha acabat la incertesa i Jordi Calavera ha tornat aquest matí als entrenaments amb el primer equip sota les ordres de Vicente Moreno. El jugador de la Cabra del Camp doncs, deixa enrere el període de dos mesos apartat del conjunt tarragoní i la incertesa en el qual vivia la seva situació esportiva a Can Nàstic després de no haver signat la renovació amb l’entitat grana.

Més enllà de la situació del lateral dret, el Nàstic prepara el partit d’aquest dissabte al Nou Estadi davant el Numancia, un partit que comptarà amb les baixes de Madinda i Aburjania després d’haver estat cridats per les seves respectives seleccions.

Un altre de les qüestions a l’aire d’aquests dos partits serà l’assistència al Nou Estadi i en aquest sentit s’ha expressat Xisco Muñoz, que ha animat als seguidors granes a donar suport a l’equip i a venir al Nou Estadi.

Xisco Muñoz ha assegurat que l’equip està salvat tot i no haver aconseguit els 50 punts marcats i ha parlat sobre la possibilitat de l’equip de pujar a Primera Divisió. Sobre com arriba l’equip al tram final de la temporada també ha parlat Xisco Muñoz, que ha insistit en que el conjunt tarragoní ha de seguir en la mateixa dinàmica.

Xisco Muñoz també ha explicat la seva situació a l’equip tot i no gaudir del protagonisme que voldria i ha manifestat la voluntat d’ajudar als companys des del seu rol. Encara en l’àmbit esportiu, el Nàstic va conèixer aquest dimarts l’horari que l’enfrontarà al Llagostera a Palamós, que finalment es jugarà el dissabte 23 d’abril, dia de Sant Jordi, a les sis de la tarda.

Foto: @28xisco28

PUBLICITAT