Xisco Muñoz, reforç de luxe

15848085320_d25d38c0a4_zQuan veus que un club fitxa un davanter de 34 anys amb moltíssima experiència i que torna de jugar a l’estranger el primer que pots pensar és: ja veurem que fa aquest aquí. Però quan  escoltes a Xisco Muñoz, com a mínim, penses que el Nàstic ha encertat amb el fitxatge.

PUBLICITAT

Després les estadístiques, els números i el rendiment diran si és encertat, perquè el davanter arriba a Tarragona per marcar gols. Els ha fet tota la seva carrera, en especial la darrera etapa a Geòrgia.

 

 

Xisco Muñoz:

 

En la seva presentació ha volgut destacar el club, el Nàstic, i a Emilio Viqueira, amb qui va coincidir com a futbolista al Recreativo de Huelva la temporada 2002-2003.

Xisco Muñoz:

 

El currículum de Xisco Muñoz és extraordinari, amb títols, ascensos, temporades a l’estranger o internacionalitats en categories inferiors. Ha guanyat la Lliga, la UEFA i la Supercopa d’Europa amb el València, Lligues i Copes a Geòrgia, 194 partits a Primera i un ídol al Dinamo de Tblisi amb qui va arribar a ser el capità i el referent. I com és que Xisco Muñoz fa cap al Nàstic?

Xisco Muñoz:

 

34 anys però un físic molt bo, perquè Xisco Muñoz es cuida. Des de fa un temps s’ajuda d’un entrenador personal, Joan Gallardo.

Xisco Muñoz:

 

Xisco Muñoz ja s’entrena amb el Nàstic però no debutarà fins que s’obri el mercat d’hivern el 2 de gener. Per tant, el seu primer partit podria ser al Nou Estadi contra el Vila-real B en la primera jornada de l’any. Xisco Muñoz fitxa pel Nàstic pel que queda de temporada i una més. Al seu extraordinari currículum li falta una cosa: un ascens a Segona A.

PUBLICITAT