Xisco Muñoz: “Ser primers és una mentida”

15691240683_25e19141a6_z

PUBLICITAT

Des de la seva arribada a Tarragona encara no ha pogut demostrar la seva qualitat ni les seves capacitats i això li dol. No vol que ningú pensi que ha vingut al Nàstic a retirar-se i quan repassa l’actualitat de l’equip és clar i contundent.

Xisco Muñoz creu que l’únic important aquesta temporada és aconseguir l’ascens a Segona A. Tot el que està fent l’equip actualment és espectacular però no servirà de res si la pròxima temporada no està a la Lliga de Futbol Professional.

 

Després d’un tram de temporada on l’equip ha jugat contra aspirants com l’Hércules, el Lleida o l’Alcoià ara li toca visitant un equip que no té tant de nom ni les mateixes aspiracions. Creu que és bàsic ser intens perquè a camps com els de l’Olot és un el Nàstic ha de marcar les diferències.

 

La seva situació dins l’equip l’amoïna perquè està descontent. Té ganes de demostrar que ha vingut a Tarragona a ser important i no s’amaga a l’hora de dir que fins ara, res de res.

 

Xisco Muñoz va jugar testimonialment uns minuts contra el Lleida i només acumula 94 minuts amb el Nàstic en quatre partits.

L’actualitat del Nàstic la pots escoltar cada dia a Ràdio Ciutat de Tarragona mitjançant la pàgina web rctgn.cat i l’aplicació per dispositius mòbils.

PUBLICITAT