Tarragona Daily | Alerta per vent

Alerta per vent a les comarques tarragonines

En marxa el pla #VENTCAT per fortes ratxes de vent a tot el país que han afectat especialment a les comarques del sud de Catalunya. Des de les 20 h d’ahir fins a les set d’avui els bombers han rebut vuit avisos de les Terres de l’Ebre i sis al Camp de Tarragona, la majoria per retirar branques o arbres caiguts.

vent proteccio civil

Les càmeres a la Part Alta s’instal·laran a principis del 2023

PUBLICITAT

Un total de vint càmeres de videovigilància van ser instal·lades aquest setembre als accessos a les urbanitzacions de llevant de Tarragona. Aquestes estan ja en ple funcionament i ara l’ajuntament encara el següent projecte en aquesta línia instal·lant 25 càmeres més a la Part Alta. Cristina Guzmán, consellera de seguretat de l’ajuntament de Tarragona, afirma que la previsió és “poder comptar amb aquest equipament en els tres mesos vinents”.A més manifesta la intenció de “portar als pressupostos projectes similars als mercats de Bonavista i Torreforta, entre d’altres”.

El PSC portarà a la CUP al Comitè d’Ètica i a l’Oficina Antifrau

El PSC envia el Comitè d’Ètica i a l’Oficina Antifrau el cas de l’adjudicació d’una quarentena de contractes menors a cooperatives afins a la CUP. Els socialistes van denunciar que l’Ajuntament ha incrementat en un 1.200% la facturació amb empreses, les quals els seus treballadors i treballadores són militants de la CUP. La portaveu del socialistes, Sandra Ramos, va aixecar la sospita de “duplicacions d’imports” i demana que davant la impassivitat del govern municipal, aquesta situació pugui ser investigada davant d’aquest dos òrgans.

Per la seva banda, la CUP ha enviat una contundent resposta negant rotundament les acusacions del PSC de fer aquesta xarxa clientelar i ja ha anunciat la seva intenció de dissipar qualsevol dubte i d’aclarir el tema davant tan del Comitè com l’Oficina d’Antifrau. La consellera de la CUP, Eva Miguel, considera que tot plegat és una cortina de fum per desviar l’atenció ara que s’aproxima el judici del Cas INIPRO i reafirma la innocència del partit.

“Un Nadal més proper” arranca a Tarragona aquest divendres

Tarragona es prepara per viure un Nadal amb plena normalitat amb la programació “Un Nadal més proper”. Un programa transversal que omplirà la ciutat des d’aquest divendres, quan l’encesa de les llums doni el tret de sortida. Cal destacar que enguany la ciutat recupera al complet la cavalcada de reis, a més,Pau Ricomà, alcalde de Tarragona, explica que es mantindrà la iniciativa del magatzem reial sorgida durant la pandèmia.

PUBLICITAT