Tarragona Daily | Èxit al simulacre

Seguiment positiu al simulacre per risc químic més gran al territori

El simulacre per risc químic més gran del territori ja s’ha dut a terme amb èxit a la ciutat de Tarragona. Fins a 20 sirenes als barris de Ponent han sonat en motiu del simulacre dins del PLASEQTA que ha dut a terme Protecció Civil. S’han rebut airebé 600 trucades al 112. Només 50 preguntaven què ha passat, la majoria ja coneixien el tema del simulace. Així valorava aquest seguiment Joan Ramon Cabello, responsable territorial de Protecció Civil a Tarragona.

simulacre

Així serà el procés participatiu del POUM

PUBLICITAT

La setmana vinent comença el procés participatiu del POUM després de ser aprovat l’avanç en el darrer ple. La jornada inaugural serà el vuit de novembre on s’exposarà el calendari de les jornades i trobades amb diversos experts. Xavi Puig, conseller d’urbanisme, remarca que “els polítics no participaran d’aquest procés perquè és el moment que la ciutadania digui la seva”.

Orosi i voltants de Maria Cristina, les següents illes de vianants de Tarragona

Després de sis mesos d’obres el carrer Canyelles ja ha estat obert al públic amb prioritat de l’ús de vianants, una de les dinàmiques d’urbanisme que l’Ajuntament de Tarragona s’havia marcat en aquest mandat. Ara el govern municipal posa la mirada en les properes remodelacions que són la del carrer Orosi i els voltants de Maria Cristina. Xavi Puig, assegura que volen tenir acabades aquestes obres abans de les eleccions per tenir “un judici just sobre la feina que han fet”.

Dues menors presumptes autores de les pintades al Pont del Diable

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha identificat dues joves menors de 14 anys com a presumptes autores d’unes pintades al pont del Diable de Tarragona. El monument, que forma part del conjunt declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, es netejarà en els propers dies, un cop s’hagi determinat el sistema per fer-ho sense fer malbé els carreus.

PUBLICITAT