Tarragona Daily | Precampanya

El PSC inicia la precampanya sota el lema “Il·lusiona’t Tarragona”

El PSC de Tarragona ha donat el tret de sortida a la precampanya sota el lema “Il·lusiona’t Tarragona”. Rubén Viñuales, cap de llista dels socialistes, explica que aquest missatge pretén que “Tarragona recuperi el lideratge com a gran capital”. Viñuales ha destacat “el creixement sostenible de la ciutat a través d’un futur POUM, com un dels grans reptes de la ciutat”.

PSC precampanya

La Fundació “la Caixa” financiarà la millora de la pràctica clínica dels nadons

PUBLICITAT

La Universitat Rovira i Virgili de Tarragona ha estat una de les entitats reconegudes i premiades amb el finançament de la Fundació “la Caixa” en el la convocatòria 2022 del programa Innovació CaixaResearch Consolidate 2022. El projecte que rebrà aquesta ajuda econòmica es basa en el desenvolupament d’una tecnologia innovadora i puntera que milloraran la pràctica clínica de nadons ingressats a les UCI neonatals. El projecte, liderat per la URV en col·laboració amb l’IISPV, ha estat un dels tres seleccionats en aquesta convocatòria i rebrà fins a 300.000 euros de finançament.

Jornades obertes per conèixer els protocols d’assetjament a empreses

L’Ajuntament de Tarragona ja ha engegat la programació al voltant del 25N, dia per l’erradicació de la violència envers les dones. Enguany el plat fort d’aquesta commemoració arribarà en unes jornades de debat el 23 i 24 de novembre al Palau de Congressos.  L’objectiu d’aquestes jornades és formar a les PIMEs i entitats del territori al voltant dels nous protocols d’igualtat i assetjament de la Nova Llei Integral de Llibertat Sexual.La consellera de feminisme, Cinta Pastó, també destaca que “els col·lectius LGTBI també podran conèixer quines són les eines de prevenció que poden tenir en defensa de les agressions i l’assetjament”.

Tarragona escalfa per la 18a Cursa BBVA Sant Silvestre

Tarragona comença a escalfar per celebrar la 18a Cursa BBVA de Sant Silvestre aquest 31 de desembre. Per cinquè any consecutiu també torna la col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits de Tarragona, la “Sang Silvestre”. D’aquesta manera s’ofereixen 300 inscripcions gratuïtes per a l’Hospital Joan XXIII. Josep Maria Estelrich, president del club esportiu de Fondistes de Tarragona, explica que “enguany els corredors també poden col·laborar solidàriament amb altres associacions”.

PUBLICITAT