Tarragona Daily | Turisme de rècord

El turisme a Tarragona creix per sobre d’altres poblacions catalanes

Tarragona ha assolit 1.641.801 pernoctacions totals aquest 2022. Aquesta xifra implica un increment del 25% respecte al 2019 i un rècord històric a la ciutat. La recuperació i creixement del turisme internacional ha estat un dels factors claus en l’augment, els quals representen el 43% dels visitants d’aquest darrer any. Un creixement representat també per l’oferta de càmpings, que han augmentat en un 31% les pernoctacions respecte al 2019. Pau Ricomà, conseller de turisme i alcalde de Tarragona, expressa com, “el posicionament digital ha estat clau en aquestes xifres”.

Foto: Rafael López-Monné / Tarragona Turisme

Gairebé 3 milions d’euros de fons Next Generation per impulsar el comerç a Tarragona i Mont-roig del Camp

PUBLICITAT

El Govern espanyol ha adjudicat gairebé 3 milions d’euros dels fons Next Generation a tres projectes de la demarcació de Tarragona per impulsar el comerç. Tarragona rebrà 1.199.158,40 d’euros per revitalitzar el comerç al voltant del Mercat Central i connectar la zona de l’illa Corsini amb altres eixos com la Part Alta o el Serrallo. Mont-roig del Camp s’emportarà 1.817.855,20 d’euros per reformar l’avinguda Barcelona -antiga carretera N-340-, digitalitzar el comerç del municipi i millorar les zones verdes i enjardinades de la localitat.

La IA entra a la vida dels estudiants universitaris

La intel·ligència artificial arriba a les vides dels estudiants, Chat GPT és un generador de textos que et permet fer diverses funcions. S’ha donat el cas que molts estudiants el poden arribar a utilitzar per a les seves múltiples funcions, com per exemple, respondre preguntes, resoldre equacions, escriure textos, traduir idiomes, fer resums i fins i tot, crear exàmens i solucionar-los. Tot i que el mateix servidor afirmi que no pot substituir allò que diria una persona humana, podria fer fins i tot un treball universitari sense cap mena de problema, a causa de poder generar respostes naturals i comentaris a temps real.

Dejan Bjelic marxa del Club Bàsquet Salou

El pivot serbi Dejan Bjelic deixa el Club Bàsquet Salou. Bjelic arribava a principis d’aquesta temporada amb el conjunt salouenc com una de les peces clau pels de Jesus Muñiz en la seva aventura cap a la LEB Plata. Durant tota aquesta finestra de fitxages d’hivern, el Salou ha incorporat Jabs Newby i el mercat romandrà obert fins el 28 de febrer, on els de la capital de la Costa Daurada podrien realitzar algun altre moviment després de la marxa de Dejan Bjelic.

PUBLICITAT