Tarragona Daily Vespre | Atropellament mortal a Bonavista

Un camioner atropella i mata un home de 73 anys a Bonavista

Un home ha mort aquest divendres a Tarragona després de ser envestit per un camió. L’atropellament s’ha produït al voltant de les 12.30h al carrer Vint del barri de Bonavista, quan la víctima, de 73 o 74 anys, creuava “correctament” per un pas de vianants, segons han informat fonts de l’Ajuntament. La Guàrdia Urbana de Tarragona ha fet el test d’alcoholèmia i consum de substàncies estupefaents al conductor, que ha donat positiu en drogues. Els agents l’han detingut per un presumpte delicte d’homicidi imprudent.

Pla conjunt dels lluminosos dels nous vehicles dels Mossos d'Esquadra presentats al Complex Egara, el dia 11 de novembre de 2021. (Horitzontal)

UGT denuncia l’externalització del Centre d’Acollida La Mercè

PUBLICITAT

El centre d’acollida Mare de Déu de la Mercè de Tarragona i UGT denunciaven aquest divendres la situació que pateixen els professionals de l’entitat arran de l’externalització d’una de les llars en les quals treballen. A causa del dèficit estructural de plantilla que sofreix el centre d’acollida, van demanar al serveis territorials de DGAIA un redimensionament de la plantilla d’educadors socials, per poder donar millor resposta a les necessitats dels joves i infants del centre. La resposta als treballadors no va arribar fins al passat 17 d’abril, on els informaven que l’administració havia decidit externalitzar la llar Xaloc (la de nois de 12 a 18 anys). Natàlia Martínez, treballadora social a La Mercè i delegada de CCOO, assegura que des del centre defensen la figura del reforç educatiu per donar assistència personalitzada als infants.

El Port de Tarragona buida les seves fonts per combatre la sequera

El Port de Tarragona buida les fonts situades al barri mariner del Serrallo i Moll de Costa a causa de l’augment sobtat de temperatures que ha provocat la presència d’algues a les fonts. Després d’analitzar el context de sequera que es viu arreu del territori i, la despesa d’aigua que suposava tornar a omplir les fonts, el Port de Tarragona ha decidit tancar-les des d’ara fins que passi l’estiu, ja que es considera que aquesta despesa d’aigua per reomplir les fonts seria de caràcter ornamental i, per tant, no necessària per a la vida quotidiana de les persones.

Tot a punt per emocionar amb la 23a producció de la Trono

La Sala Trono celebra els seus vint anys i aquest divendres entrena la seva 23a producció amb Tornaria a Viure Com Si Fos un Llangardaix. L’obra estarà al Metropol aquest cap de setmana i el següent amb passis dobles el divendres dissabte i diumenge. Aquesta és una producció gairebé 100% camp tarragonina. Pau Ferran, director de lobra, expressa emocionat l’important que ha estat per l’equip poder reunir tot aquest talent del territori sota la producció de la Trono.

S’ha acabat el marge, prohibit fallar

El Nàstic de Tarragona viurà aquest cap de setmana el primer cara o creu d’un tram final que pot acabar sent dramàtic si l’equip no treu els resultats necessaris. Ja no té marge. El descens és a tres punts i no guanyar diumenge al camp d’una UD Logroñés pràcticament sentenciada podria acabar amb els granes en la zona vermella al final de la jornada. El tècnic, Dani Vidal, parla de com ha d’afrontar el Nàstic aquest duel.

PUBLICITAT