#TarragonaDaily | Es recorrerà l’exclusió de l’empresa guanyadora del concurs de la brossa mentre se li adjudica a la segona

El ple de l’Ajuntament de Tarragona ha aprovat recórrer al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) la resolució del Tribunal Català de Contractes del Sector Públic (TCC) que va excloure l’empresa GBI Paprec, guanyadora del concurs de la brossa, valorat en 233 MEUR per als pròxims deu anys. Paral·lelament, el consistori també ha validat seguir amb el procés d’adjudicació a la segona classificada, Urbaser. A tot això s’ha aprovat el 57è expedient modificatiu de crèdit que permet que 485.000 euros que corresponien al nou contracte de la neteja, que no s’ha executat perquè no estava adjudicat el nou servei, es reassignen a altres conceptes.

PUBLICITAT

Aproximadament un 25% de la plantilla de Correus de la província de Tarragona s’han sumat al llarg d’una setmana a la vaga amb aturades parcials que han tingut lloc a gairebé tots els centres de la demarcacó. Aquest divendres al migdia desenes de treballadors s’han sumat a una concentració a la plaça Corsini de Tarragona, a la porta de l’oficina principal de Correus de la ciutat, com a punt final a les protestes que van arrencar el passat dissabte i que acaben sense cap nou acord. Per això continuen mostrant la seva indignació per la falta de personal que, asseguren, pateix el sector des de fa temps.

El Sorteig d’Or de la Creu Roja se celebrarà enguany el 23 de juliol al Palau de Congressos de Tarragona. Serà la primera vegada que es fa a la ciutat. L’emblemàtic sorteig repartirà més de 7 milions d’euros en més d’11.700 premis. Enguany arriba a la 45a edició, i esdevé una de les principals fonts de finançament que permeten a la Creu Roja portar a terme la seva acció solidària.

En successos, els Mossos d’Esquadra han detingut la cuidadora d’una dona a Tarragona per robar-li joies. Fa tres setmanes, familiars de la víctima, d’edat avançada, van detectar que faltava “una gran quantitat” de les joies guardades en un armari i van sospitar del personal domèstic.

En esports, arriba el cap de setmana definitiu pel Nàstic. Tot o res en un últim partit al Nou Estadi. L’esforç de tota una temporada, en joc en 90 (o 120) minuts. Sembla un panorama cruel, però la realitat és que qualsevol equip de la categoria hagués signat trobar-s’hi quan va arrencar la campanya. També el Nàstic. Davant, l’opció de pujar a segona amb la teva gent, on t’has sentit molt fort tot l’any. I sense que faci falta cap miracle, l’objectiu és “tan sols” guanyar el partit. Nàstic – Màlaga demà dissabte a partir de dos quarts de nou del vespre.

PUBLICITAT