#WeeklyTarragonès | La gala final de ‘Miss Espanya’ arriba a Salou

Salou acollirà la gala final de Miss Espanya

El prestigiós concurs de bellesa nacional, Miss RNB Espanya, tindrà lloc a Salou el dissabte, dia 13 d’abril. Aquest certamen determinarà qui serà la representant d’Espanya en els reconeguts concursos de Miss Supranacional i RNB Hispanoamericana. Malgrat que la gala final del concurs està programada per al dissabte a les 22 h al Teatre Auditori de Salou, les candidates arribaran al municipi uns dies abans amb una àmplia agenda d’actes esportius, socials i humanitaris.

PUBLICITAT

Escolta a Juan Delgado, organitzador de Miss Espanya, a ‘La Furgo’ de Carrer Major.

Todos En Azul oferirà serveis per a persones amb TEA a Salou

L’associació Todos En Azul inaugura aquest diumenge 7 d’abril la seva nova seu al Jardí Botànic de Salou. Aquest espai municipal també funcionarà com a centre socioeducatiu i lúdic de suport per a persones amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) i oferirà serveis i activitats tots els dimarts i dijous a les tardes. L’equip de professionals de l’associació oferirà serveis terapèutics en una sala adaptada del Jardí Botànic, però també a l’aire lliure i en contacte amb la natura.

El 24 d’abril es durà a terme una nova prova de sirenes de risc químic al territori tarragoní

El 24 d’abril tindrà lloc la primera prova de sirenes de risc químic d’aquest 2024 a la província de Tarragona. Es realitzarà a les 12h del migdia d’aquell dimecres i s’allargarà 15 minuts. Durant aquest període sonaran alhora les 52 sirenes de risc químic que avisen que cal confinar-se, i, com ja és habitual, també s’enviarà a tots els telèfons mòbils de les zones on sonen les sirenes una alerta de Protecció Civil.

Netegen unes 34 hectàrees forestals cremades en l’incendi de la Nou de Gaià

El Departament d’Acció Climàtica, conjuntament amb el propietari de la finca i ajuntaments, han treballat en la tala d’arbres i la neteja de prop de 34 hectàrees forestals, de les més de 40 que es van cremar en l’incendi de la Nou de Gaià del passat setembre. L’actuació, que va començar al febrer, permetrà la regeneració natural de l’espai i evitar la presència de plagues, així com protegir les carreteres i les vies del tren, ja que molts arbres estaven a punt de caure a la catenària.

Retiren quinze presos condemnats per delictes violents de la cuina de Mas d’Enric

La direcció de la presó de Mas d’Enric del Catllar ha retirat de la cuina quinze presos condemnats per delictes i homicidis violents. La mesura arriba tres setmanes després de l’assassinat de la cuinera del centre penitenciari tarragoní per part d’un intern que treballava a la cuina i de les posteriors mobilitzacions dels treballadors de les presons catalanes.

Tres detinguts per robar la bicicleta sostreta a Miguel Induráin a la Pineda

Els Mossos van detenir el 27 i 28 de març tres joves, un d’ells menor d’edat, per robar la bicicleta sostreta a Miguel Induráin a la Pineda. La policia ha pogut recuperar i retornar el vehicle valorat en uns 6.500 euros al ciclista. De fet, se’ls va detenir com a presumptes autors dels delictes de robatori amb força a interior de vehicle, danys i resistència greu a l’autoritat.

PUBLICITAT