#WeeklyTarragonès | Salou manté el seu rebuig a l’actual projecte del Tramcamp

Salou rebutja el projecte del tren-tramvia

L’alcalde de Salou, Pere Granados, continua rebutjant que l’actual projecte del tren-tramvia passi per Salou. Segons ha pogut saber Ràdio Ciutat de Tarragona, el batlle salouenc qualifica el projecte “d’obsolet”, i que “trinxaria la viabilitat urbananística i de mobilitat del municipi salouenc.” Aquests són alguns dels motius principals que fan que a dia d’avui l’alcalde Granados no accepti un dels projectes cabdals per la mobilitat al territori, com defensen altres formacions i municipis.

tren tramvia-2

Mas d’Enric endureix la normativa interna per al treball dels reclusos al centre penitenciari

PUBLICITAT

La presó de Mas d’Enric, al Catllar, aplica des d’aquesta setmana una nova normativa interna pel que fa a les ocupacions laborals dels reclusos. Així, s’han classificat els diversos llocs de treball en quatre nivells segons el seu risc per a la seguretat. A més, per accedir als llocs de treball els interns hauran de passar un informe de seguretat preliminar, abans del ja existent informe de l’equip multidisciplinar i la Junta de Tractament. Per últim, els interns en primer grau tindran una supervisió molt més important que la que tenien fins ara.

Salou aprova la modificació del POUM per millorar el drenatge del Barranc de Barenys

El plenari de l’Ajuntament de Salou d’aquest dimecres ha aprovat una modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) relacionada amb l’ajustament dels límits del sistema hidrogràfic de la nova llera del Barranc de Barenys. L’objectiu és augmentar la capacitat de drenatge del barranc. Les obres que s’han de completar estan dividides en dos lots i el període estimat per a la finalització d’aquestes és de dotze mesos.

Dos detinguts a Constantí per conreu i tràfic de marihuana

La policia espanyola ha detingut dues persones a Constantí que es dedicaven a la producció i distribució de marihuana. L’actuació s’ha fet en dos operatius diferents. En el primer s’han arrestat les dues persones a una nau del polígon industrial de Constantí, mentre que en un segon s’han detingut dues persones més per la mateixa causa en un habitatge de Reus, en una actuació en la qual també hi ha participat la Policia Local de Cambrils.

Salou Essences, una nova aposta turística en forma de perfum

Una ciutat pot tenir una olor pròpia? L’Ajuntament de Salou s’ha proposat que el seu municipi sí que en tingui. Es tracta de Salou Essences, una nova fragància que pretén captar els elements que fan única la capital de la Costa Daurada: les seves platges, la seva gastronomia, els seus paratges naturals i la seva oferta d’activitats i marques comercials. El perfum, a més, té l’objectiu de contribuir a la promoció turística de Salou. El mateix alcalde de Salou, Pere Granados, explica com va sorgir aquesta iniciativa.

Manel Cazorla és l’escollit per entrenar la Pobla de Mafumet

La Pobla de Mafumet ha apostat pel retorn de Manel Cazorla al club per ocupar la banqueta del primer equip. El tècnic dirigirà el filial del Nàstic la temporada vinent després de tres temporades al capdavant del Valls, deixant molt bones sensacions. Arrencarà així una nova etapa al conjunt del Tarragonès, després d’haver-hi passat com a jugador i com a part de diversos staffs tècnics uns anys enrere. A tot això, Cazorla serà l’entrenador independentment de la categoria, sigui a Lliga Elit o a 3a FEF.

PUBLICITAT