DIGUES LA TEVA! P.2: ‘Regals lletjos de Nadal’

regalos-navidad-regalar

PUBLICITAT

Feliç dia de Reis! Un dia carregat d’il·lusió i regals per als més petits per part dels Reis Mags d’Orient. Per als adults en canvi, de vegades Melcior, Gaspar i Baltasar no encerten i no obtenim el regal més esperat o agradable. Avui el segon programa de ‘Digues la teva!’ va de regals espantosos i lletjos. A peu de carrer n’hem recollit de tota mena!.

Qui no ha rebut mai un d’aquests? Anima’t, participa tú també i Digues la teva! Pots fer-ho a les xarxes socials de Ràdio Ciutat de Tarragona, a Facebook i a Twitter (etiqueta #DiguesLaTevaTGN) on també pots comentar el programa. D’altra banda, som conscients que de vegades regalar no és fàcil. Per aquest motiu, també fem un repàs de consells a l’hora de fer regals. No perdis detall!

1. No regalar mai una cosa que sembli una indirecta com estris d’higiene personal, de fer gimnàstica, llibres d’autoajuda o cuina, estris o electrodomèstics de neteja…
2. No regalar mai coses de terreny personal com roba, roba interior, perfums, etc.
3. No regalar diners o xecs regal que denoten poca atenció, molèstia o originalitat.
4. Un regal a algú amb intenció d’utilitzar-ho tu mateix.
5. Un regal repetit o que no tingui res a veure o no sigui del gust de la persona a qui regalem.
6. Coses de decoració, que serveixen per criar pols com figures, gerros, porta retrats… o per a la casa com llençols, catifes, coixins, cortines…, ja que no són regals per un mateix en sí.
7. Un regal obtingut i que no ens ha agradat i li regalem a algú altre. No reciclis regals!
8. Un regal indiscret a no ser que tinguis molta confiança i el regal no s’entregui públicament davant de més gent. No facis passar vergonya!
9. Regals de broma o coses inutils, ja que acabaran tirades en un armari o calaix fent nosa.
10. Flors o bombons: són un clàssic per sortir del pas i són més propis de dates com el dia dels enamorats o visites d’hospital.

PUBLICITAT