Sant Magí Dijous 13/08

IMAGINADA

PUBLICITAT

L’agenda de les festes de Sant Magí cada día al teu abast. En poc mes de dos minuts, repassem el mes destacat d’aquests díes de festes de la ciutat.

Avui Dilluns 13 d’Agost tenim molta activitat al Camp de Mart amb la Imaginada creant espais lúdics per als més petits, com tallers de pa, tallers d’art i pintura, berenar popular per a tota la família i més activitats que estaran fins al dia 16. A més, a les 8 de la tarda al mateix Camp de Mart la Imaginada prepararà una sessió de Growing Culture i a dos quarts la remullada de colors inspirada en el Holi Colours de tot plegat ens fa cinc cèntims Manel Torres:

 

les 7 de la tarda marxarem cap a La Casa de la Festa on es farà la inauguració de l’Exposició dels 150 anys de Nanos Vells. Jaume Serra ens fa un resum d’aquest acte:

 

A la nit destaquem dos propostes ben diferents. Al teatre Auditori Los Sabandeños actuarán amb la seva música tradicional reconeguda mundialment. A la sala el Cau nova cita amb música a partir de dos quarts d’once de la nit: “Els Flipats” i la festa temática: “Feirante & Picture”

PUBLICITAT