Sant Magí Diumenge 16/08

DAMESIVELLS1

PUBLICITAT

L’agenda de les festes de Sant Magí cada día al teu abast. En poc mes de dos minuts, repassem el mes destacat d’aquests díes de festes de la ciutat

Avui Diumenge comencem ben d’hora amb les activitats de la Imagina, que com ens tenen acostumats durant aquests dies de festes, ens tenen preparats tallers, xerrades, jocs i activitats per tota la família.
A més, Sabors de Sant Magí hi tornen des de les 11 del matí per tastar aquestes festes.

I avui és el dia del més petits per que a dos quarts d’onze donarà el tret de sortida al Moll de Costa la Cursa infantil de l’Aigua de Sant Magí.

A les dotze tenim cita a la plaça de La Font amb la Musclada solidaria organitzada per l’Associació Síndrome de Down.
També a les 12 a la plaça de Dames i Vells, Vermut popular amb fideua i música amb DJ, presentació de la samarreta de Dames i Vells, Foto-cul amb concurs de disfresses.

Ens anem a la tarda, cap a les 19 tenim la presentació de la restauració dels Gegants Moros, i a dos quarts de vuit, Passacarrers Casteller. L’associació Cultural Tarragonina D’Amics i Amigues dels Castells us convida a participar d’una experiència purament castellera i festiva.

I a la nit anirem a la plaça de la Pagesia, vora l’Antic Escorxador, per veure la vida del copatró de Tarragona mitjançant set quadres escènics amb l’Esbart Santa Tecla, la Dansa: Les Contalles de Sant Magí.

I els concerts no poden faltar, avui a dos quarts de vuit a l’Amfiteatre concert del grup barceloní Legcaster, una hora més tard al Highland Joel Reyes Cover Band.
Al teatre Auditori Camp de Mart Simphonic Rhapsody of Queen, amb els èxits més importants de la mítica banda anglesa interpretats per la One World Symphonic Orchestra, a la sala El Cau Efecto Vacío i Terra Ferma. I acabant la nit al camp de Mart, concert de música fusió a càrrec del grup Roba Estesa.

PUBLICITAT