Sant Magí Divendres 14/08

CAPSA MUSIC

PUBLICITAT

L’agenda de les festes de Sant Magí cada día al teu abast. En poc mes de dos minuts, repassem el mes destacat d’aquests díes de festes de la ciutat

Matí amb activitats el d’avui Divendres! Sabors de Sant Magí ens espera al Balcó del Mediterrani des de les onze per gaudir dels millors sabors tradicionals.

A dos quarts de dotze, Festa de l’Aigua per la Canalla  a la plaça del Rei.

I si et dius Magí o Magina, tens una cita a dos quarts de set de la tarda al Centre Comercial Parc Central amb la sisena Trobada de Magins i Magines, on gaudiràs d’un berenar amb sorpresa

D’altra banda, cita especial amb la Fun Party Group, a les sis iniciarà al passeig de les Palmeres la seva jornada amb el Sant Magí Holi Colours i a la mitjanit tindrem la Summer Party amb Xavi Huguet, Ricky RF i Aaron Coello. Un dels seus protagonistes, Aaron Coello, ens parla sobre l’event:

 

Menció especial hi farem per parlar de La Capsa Music Festival, dos nits de música feta a Tarragona a l’antiga Tabacalera. Avui a les 11 de la nit, sessió de rock que ens porta Miguel Cruz:

 

També hi ha espai pel bon teatre, a l’Auditori del Camp de Mart amb l’obra Sòcrates, protagonitzada per l’actor Josep Maria Pou, avui a les deu de la nit.

PUBLICITAT