Candidats Watermelon 6, Diego Boss, Raquel Ortega, Clara Brull, Mirèia González, Manel Urbano

I recta final a la Watermelon pel que fa a la presentació dels candidats i candidates disposats a remullar-se a la piscina per a Sant Magi. Avui us presentem les darreres cares dels watermeloners que tenen ganes de guanyar per destinar els diners als projectes humanitaris i socials que han escollit.

PUBLICITAT

Primera parada, ciutat de Valls, capital de castells i els que sou amics i família del Manel Urbano heu de fer pinya si voleu que quedi dels primers i es remulli per a una bona causa.

Segona parada d’avui de la ruta de candidats. La fem a Tarragona però viatjem en bicicleta perquè el següent convidat és el President del Club Ciclista Camp Clar. Diego Boss té clar que vol ajudar a l’ONG Metge Sense Fronteres.

I si li volem posar ritme i moviment a aquesta Watermelon, no pot faltar una ballarina. La nostra experta en dansa és la Raquel Ortega que és jutgessa  de concursos de ball a Mèxic i té una escola a Altafulla. Una enamorada dels animals i anima a tothom a adoptar i estimar-los.

Clara Brull és emprenedora; encara no ens ha destapat de què es disfressarà si s’ha de tirar a la piscina olímpica de la Watermelon Pool, però té clar que és una tarragonina de cap a peus i vol mullar-se.

I si hem començat fent pinya, acabem el castell i coronem-lo.  Tenim ni més ni menys que a tota una presidenta, la de la colla Xiquets de Tarragona que vol que el concurs el guanyi una dona. La Mirèia González es dedica a la comunicació i vol ajudar a l’entitat Una finestra al mon.

Senyors , senyores….ja hem presentat l’equip de Champions per aquesta Watermelon Pool 2017. Alguns seran titulars, d’altres calentaran per la banda, uns es quedaran a la banqueta i d’altres no aniran ni convocats. A tots i totes, molta sort!!!

Vota: https://www.diaridetarragona.com/tarragona/Arranquen-les-votacions-de-la-WaterMelon-Pool-2017-20170810-0060.html

PUBLICITAT